Ihor Vyspyanskyy's blog

Правильний підхід до розробки сайту – запорука успіху

Останнім часом мережа Internet стала для багатьох засобом заробітку грошей, який має значні переваги в порівнянні з традиційними сферами бізнесу. Відносно легкий спосіб розпочати власну справу часто вводить в оману, через яку початківці погано представляють собі, як ці можливості правильно використовувати.

Одним із найбільш популярних аспектів мережі Internet і в той же час найдешевшим є розробка Web-сайтів.

В цій статті ми спробуємо розібратись, що потрібно врахувати, щоб розробити успішний сайт. Також Ви дізнаєтесь: чому для того, щоб створити хороший ресурс, недостатньо знань декількох графічних редакторів, основ програмування чи розкрутки Web-сайтів та, сподіватимемося, зрозумієте наскільки складно стати в даній області спеціалістом пристойного рівня.

Підготовчий етап створення сайту

Які сайти варто робити?

Спочатку спробуємо розібратись, які сайти слід створювати.

Тенденції в українському сегменті Internet свідчать, що цікавими для відвідувачів є вузькопрофільні, спеціалізовані ресурси. Як і в будь-якому іншому бізнесі тут важливо передбачити, що потребуватимуть Internet-користувачі в майбутньому.

Проте, в будь-якому випадку корпоративний сайт слід робити обов’язково! Навіть у випадку мінімальної віддачі.

Створювати загально популярні сайти (ресурси, які охоплюють багато сфер людської діяльності), а тим більше отримувати помітну грошову віддачу, дуже важко. Не забувайте також, що на стороні Ваших конкурентів – досвід і авторитет. Ситуація загострюється ще й тим, що в Уарнеті зі зростанням користувачів мережі з’явилися великі гроші (по-українських мірках).

Як зробити сайт легким у користуванні та зручним для відвідувачів

В цій статті ми розглянемо загальні принципи проектування зручного Web-сайту. Тобто, спробуємо розібратись, як організувати Web-сторінку так, щоб вона була максимально зручною для відвідувача.


1. Як правильно організувати загальний шаблон сторінки

Перш ніж приступити до роботи потрібно обрати один із способів верстки (гумовий дизайн, дизайн з фіксованою шириною). Розглянемо трохи детальніше ці дві можливості.

Syndicate content

© Інформаційні технології. Аналітика , Рідна Мережа